Transport gratuit pentru comenzi peste 250 lei
TRANSPORT GRATUIT - comenzi peste 250 lei
HotNails
Meniu
Acest site este in proces de mentenanta. Putem onora doar comenzi telefonice. Multumim pentru intelegere

Cum sa intretii lampa uv led pentru unghii ? Sfaturi utile pentru manichiuriste

    In decursul anilor ne schimbam constant Lampa UV / Led. De ce facem acest lucru ?

    De cele mai multe ori pentru ca se strica vechea lampa uv pt unghii ( de obicei se intampla exact cand nu trebuie adica … cand ai clienta la intretinere ) sau pentru ca ai ajuns la concluzia ca tu si clientele tale meritati o lampa uv unghii performanta pentru o manichiura de calitate in timp record. 

    In cele ce urmeaza ne vom concentra pe primul aspect, in cazul in care vi s-a stricat lampa uv, va impartasim un secret “bine ascuns de generatii” : Lampa UV nu se strica aproape niciodata singura de capul ei …. undeva este si o culpa umana. Led-urile celor mai noi lampi uv au o durata de functionare de 50 000 ore , hai ca mai exagereaza producatorii cu reclama, insa 10 000 ore tot ar trebui sa functioneze. Asta inseamna cam vreo 9 ani in care lampa uv led sa fie folosita zilnic timp de 3 ore. In acesti 9 ani se intampla ceva care afecteaza viata lampii uv. Despre acel “ceva” vom discuta imediat.

    Valoarea unei Lampi UV / Led se afla intre 40 - 159 lei ( cel putin pentru lampile uv de pe site-ul nostru HotNails.ro pentru puteri cuprinse intre 3 W si 220 W ) . Daca aveti posibilitatea … de ce sa nu economisiti acesti bani ?

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa tineti cont de sfaturile noastre :

     • Socurile mecanice reprezinta o cale foarte usoara pentru a spune adio lampilor voastre

Nu de putine ori v-ati confruntat cu aceasta situatie : clienta sau voi, scapati din neatentie lampa de pe birou. Tine de noroc daca lampa rezista socului sau nu. Chiar si asa, socurile mecanice slabesc legaturile din interiorul lampii uv / led care in timp conduc la stricarea / arderea acesteia. Cu alte cuvinte, daca ai scapat lampa acum, se poate arde si peste 2 saptamani datorita supraincingerii legaturii afectate de socul mecanic.

Pentru a evita acest lucru, va recomandam sa

-         asezati lampa pe material antiderapant sau

-         lipiti cu banda dubu adeziva corpul Lampii led pentru o mai buna fixare pe masa de lucru

-         amplasati aparatul la minim 10 centimetrii de marginea biroului.

 

    • Socurile electrice reprezinta o alta cale prin care lampa led unghii se poate deteriora.

-         Asigurați-vă că alimentarea este oprita în cazul în care lampa nu este utilizata pentru o perioadă lungă de timp.

-         Nu scoateti stecherul din priza in timp ce lampa led functioneaza.

-         Variatiile de tensiune sunt catastrofale pentru lampa uv

 

    • Socurile termice sunt o alta modalitate prin care puteti sa va pierdeti lampa pentru manichiura.

-         Nu fortati utilizarea Lampii Led / UV  mai mult decat este prevazuta din fabricatie altfel se incinge si riscati sa se arda (exemplu: dupa o sesiune de maxim 120 secunde pentru o lampa led, luati o pauza de minim 30 secunde pentru ca lampa sa nu se incinga incontrolabil).

-         Din aceasta cauza va recomandam sa lucrati cu 2 lampi led pentru fiecare clienta. 

-         Evitati amplasarea aparatului in lumina directa a soarelui,

-         Nu porniţi echipamentul imediat după mutarea dintr-o încăpere rece într-una caldă. Condensul din interiorul lampii poate cauza deteriorarea echipamentului

 

    • Responsabilizati clientele in a introduce mainile cu grija in Lampa fara sa atinga suprafata aparatului, mai ales Led-urile. Curatarea gelului intarit din interiorul lampii trebuie sa fie efectuata cu grija. Daca gelul sau oja naintarite ating unul din leduri accidental, pana sa va dati seama, substanta este deja intarita pe led. Exista tot felul de substante / dizolvanti care vor curata gelul intarit insa pot sa afecteze si led-ul. Trebuie sa testati substanta pentru a identifica daca afecteaza sau nu led-urile lampii dvs. Daca gelul intarit se afla in oricare loc din interiorul lampii mai putin pe led-uri, atunci puteti indeparta zona intarita cu orice dizolvant intrucat riscati in cel mai rau caz sa afectati plasticul nu si functionarea lampii – incercati sa folositi cu grija aceste substante, nu le pulverizati pe toata suprafata lampii, aplicati pe patratele de sters dupa care stergeti suprafetele afectate.

 

   • Verificati constant functionarea led-urilor

Orice led distrus =» aparitia unui punct mort in interiorul lampii =» posibilitatea ca un anumit loc de pe unghie sa nu fie uscat corespunzator =» calitate proasta a manichiurii =» pierderea credibilitatii =» paguba la buget  

 

    • Praful rezultat de la pilirea unghiilor trebuie sters cu grija de pe led-uri cu o carpa antistatica.

 In timp, praful acumulat pe led-uri contribuie la scaderea eficientei lampii si la supraincingerea lor.

In concluzie :

    Aveti posibilitatea sa prelungiti viata aparatelor, tine doar de cat de mult va si doriti acest lucru.

    Lucrati cu grija, fiti ordonate, verificati zilnic starea aparaturii voastre, mentineti curatenia pe suprafata de lucru, curatati praful cat mai des posibil si cautati sa aveti o Lampa Led/UV de rezerva pentru orice eventualitate ( va recomandam de la HotNails.ro nu pentru ca noi am conceput acest articol ci pentru ca avem o gama mare de lampi uv de calitate la preturi care enerveaza concurenta )

    In speranta ca acest articol a fost util, puteti da share si altor colege manichiuriste (fara scopuri comerciale –  adica nu le copiati pe alte site-uri) , va dorim spor la treaba si nu uitati ca pe HotNails.ro  gasiti tot ce aveti nevoie pentru intretinerea unghiilor – mai ales oja semipermanenta ultra pigmentata , gel uv colorat paint notificat CPNP , lampa uv unghii peste 20 modele , freza unghii 35000 rotatii peste 20 modele , capete freza / biti peste 40 modele  , aspirator praf unghii peste 15 modele , sclipici in 3 colectii de senzatie – 44 culori  si multe alte produse la preturi corecte. 

Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs
Adresa: B-dul Vrancei 43, Voluntari
Telefon: 0727 549 529
Email: office@hotnails.ro