Transport gratuit la comenzi incepand de la 300 lei

Acest site este in proces de mentenanta. Putem onora doar comenzi telefonice. Multumim pentru intelegere
HotNails

Contul meu

Intra in cont

Returnarea produselor

Retur

Politica de retur

 

        Returnarea produselor achizitionate online

        Potivit legislatiei in vigoare, cumparatorul are dreptul sa notifice în scris PAUN COSTEL PFA ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului sau.

        Singurele costuri ce revin cumparatorului sunt acelea legate de returnarea produselor.

        Returul se face de catre cumparator la adresa specificata de PAUN COSTEL PFA.

        Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza PAUN COSTEL PFA cu privire la decizia sa de retragere din contract.

        Clientului care a notificat PAUN COSTEL PFA  privind intentia de returnare, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat PAUN COSTEL PFA decizia sa de retragere din contract.

        Atentie! Cumparatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

        PAUN COSTEL PFA are dreptul de a decide acceptarea/neacceptarea returului, sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea diminuarii valorii realizate de catre reprezentantii nostri.

        În cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la notificarea de retur.  PAUN COSTEL PFA va amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii .

        Atentie! Rambursarea contravalorii se poate face numai prin transfer bancar.

        Sunt exceptate de la dreptul de retragere produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.

        Aceste dispozitii se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

        Aceste dispozitii de mai sus nu se aplica clientilor persoane juridice.

        Clientii pot mentiona in notificare daca doresc rambursarea banilor sau schimbarea produselor.

        In cazul in care clientul a returnat un produs si solicita inlocuirea sa, iar PAUN COSTEL PFA nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, aceasta va oferi clientului contravaloarea produsului sau alt produs in cazul in care clientul accepta acest lucru.

        In cazul in care clientul doreste sa returneze un produs dintr-un motiv obiectiv (produsul prezinta defecte de fabricatie etc.) taxa de retur in acest caz va fi zero, iar daca returul se face din alte motive clientul va trebui sa suporte costul returnarii articolelor (acest cost este egal cu cel initial pentru transport si se va retine din suma datorata).

        In cazul solicitariii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. PAUN COSTEL PFA va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce clientul a returnat produsul cumparat initial.

        Aceste dispozitii se aplica conf. O.U.G 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

 

                Descrierea si returnarea produselor

    HotNails.ro  depune toate eforturile pentru ca informatiile prezentate pe website sa fie cat se poate de precise. Cu toate acestea, HotNails nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de Hotnails.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe website, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a website-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

 

Dispozitii generale aplicabile returului produselor

    In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept, aveti obligatia de a returna produsele intr-o stare care sa permita repunerea lor in vanzare (nedeteriorat, cu accesoriile aferente, prospecte, in starea in care a fost livrat , cu mostrele si gratuitatile livrate odata cu produsul  etc), in termen de 14 zile calendaristice de la data la care Cumparatorul intra in posesia fizica a produselor.

 

                Produsele exceptate de la exercitarea dreptului legal de retragere

    Consumatorul nu poate returna produsele achizitionate:

- produsele care au fost personalizate;

- produsele care nu mai pot fi reutilizate din motive de igiena sau protectie a sanatatii (de exemplu: produsele de ingrijire, care au fost desigilate etc).

 

Returnarea coletului prin curier

    Cumparatorul sau destinatarul Comenzii, care doreste sa-si exercite dreptul de retragere, returnand produsul prin curier, trebuie sa trimita coletul cu confirmare de primire la Paun Costel PFA, adresa - Bd. Voluntari , nr. 43, oras Voluntari, jud Ilfov, CP 077191

Adresa: B-dul Vrancei 43, Voluntari
Telefon: 0727 549 529
Email: office@hotnails.ro
Meniu