Transport gratuit pentru comenzi peste 250 lei
TRANSPORT GRATUIT - comenzi peste 250 lei
HotNails
Meniu
Acest site este in proces de mentenanta. Putem onora doar comenzi telefonice. Multumim pentru intelegere

Cum comand ?

 

Pentru a achizitiona produse prin intermediul website-ului www.hotnails.ro , NU este obligatoriu sa aveti cont pe site.

Va puteti loga ca Utilizator ( va creati un cont pe site-ul www.hotnails.ro) sau ca Invitat ( nu este necesar crearea unui cont pe site-ul www.hotnails.ro)

 

Magazinul utilizeaza un cos de cumparaturi “virtual”, in care dumneavoastra veti plasa produsele folosind butonul “Adauga in cos”.

Dupa ce ati introdus unul sau mai multe produse in cos, veti accesa continutul cosului dumneavoastra. In acest moment puteti fie sa vizualizati produsele din cos “Vezi cosul”, fie sa trimiteti comanda folosind butonul “Comanda”.

            Atunci cand va veti hotara sa trimiteti comanda, in ecranul Trimite comanda, veti alege modalitatile de plata si livrare.

Puteti sa adaugati datele despre firma dvs. sau alte adrese folosind Contul meu.

Daca aveti alte observatii in legatura cu comanda, puteti sa le scrieti la rubrica “Observatii”.

Inainte de a apasa butonul “Confirma comanda” este necesar sa bifati casuta “Am citit și sunt de acord cu Termeni si conditii

Dupa ce ati bifat optiunile dorite, faceti click pe butonul “Confirma comanda”.

 

Daca ati optat pentru plata cu cardul veti fi directionat catre procesatorul de plati NETOPIA Payments prin serviciul MobilPay.

NETOPIA Payments detin un sistem de antifrauda dezvoltat intern si procesare in timp real 3D Secure.

–    „3D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
–    Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Avem rugamintea sa asteptati confirmarea noastra inainte de a face plata, pentru a va asigura de disponibilitatea produselor.

Dupa transmiterea comenzii, veti fi contactat in cel mai scurt timp de un reprezentant HotNails.

Adresa: B-dul Vrancei 43, Voluntari
Telefon: 0727 549 529
Email: office@hotnails.ro