Transport gratuit la comenzi incepand de la 300 lei

Acest site este in proces de mentenanta. Putem onora doar comenzi telefonice. Multumim pentru intelegere
HotNails

Contul meu

Intra in cont

Detalii livrare

LIVRAREA PRODUSELORLivrarea produselor pe teritoriul Romaniei se realizeaza in termen de 1-3 zile lucratoare de la identificarea, selectarea si ambalarea produselor.

Comenzile nu se cumuleaza, fiecare comanda plasata este de sine statatoare. Nu se pot plasa mai multe comenzi, iar ulterior sa se cumuleze.

Termenele de livrare prevazute la prezenta sectiune pot suferi modificari datorita interventiei unor factori obiectivi ce nu tin de vointa vanzatorului, astfel pot exista intarzieri din diverse motive precum (fara a se limita la acestea): sarbatorile legale, conditiile meteo nefavorabile, perioadele de reduceri,  perioadele aglomerate, problemele tehnice intervenite independent de vointa vanzatorului, etc. 


Daca in momentul predarii coletului de catre curier observati ca ambalajul / coletul prezinta semne de deteriorare sau este desfacut ambalajul , va rugam sa specificati acest lucru pe awb-ul care insoteste livrarea. Cazurile sunt foarte rare dar este posibil ca in timpul transportului, coletul sa fie deteriorat sau desfacut pentru a fi sustrase obiecte din colet. Pentru a putea solicita despagubiri transportatorului , avem nevoie de o dovada scrisa pe documentul de transport care insoteste marfa. Singura posibilitate de a completa orice neconformitate referitor la livrare o reprezinta momentul predarii coletului. Orice obiectie ulterioara momentului predarii coletului nu mai poate fi luata in considerare de catre curier. Va rugam sa ne contactati telefonic la 0727 549 529 sau pe email office@hotnails.ro daca ati completat orice neconformitate pe awb-ul curierului. Va multumim pentru ajutor.


Adresa: B-dul Vrancei 43, Voluntari
Telefon: 0727 549 529
Email: office@hotnails.ro
Meniu