Transport gratuit pentru comenzi peste 250 lei
TRANSPORT GRATUIT - comenzi peste 250 lei
HotNails
Meniu
Acest site este in proces de mentenanta. Putem onora doar comenzi telefonice. Multumim pentru intelegere

Cum sa maresti durata de viata a aspiratorului / colectorului tau de praf pentru unghii ?

In randurile urmatoare va vom explica cum sa va intretineti aspiratoarele / colectorele de praf pentru unghii.

Majoritatea manichiuristelor recunosc faptul ca aspiratorul pentru praf unghii se schimba din 2 motive principale : uzura morala ( apar alte modele mai performanante )  sau din cauza uzurii fizice ( putere de aspirare  scazuta , zgomot puternic etc)

Indiferent de motiv, pe hotnails.ro  gasiti o varietate de aspiratoare / colectoare de praf unghii disponibile pentru toate tipurile de buget.

Chiar daca aveti un aspirator ieftin - putere mica sau scump - putere mare, principiile de intretinere sunt aceleasi. 

Colectoarele de praf se impart in 2 mari categorii : cu sac sau cu filtru dreptunghiular

Intretinere Aspiratoare cu SAC – va recomandam sa respectati urmatoarele reguli :

    • Curatati / Scuturati sacul de praf CAT MAI DES posibil. De regula, sacul umplut  60 % din capacitate, reduce puterea de aspirare a colectorului cu 60-80 % deoarece micro porii sacului se infunda cu praf. Inlocuirea sacului dureaza doar 1 minut.

    • Incercati sa va faceti un plan : in functie de capacitatea sacului – la 5, 10 sau 20 cliente, schimbati sacul cu unul curat de rezerva, adunati 2-3 saci plini de praf si ii scuturati, curatati si  eventual spalati intr-o singura repriza.

    • Pentru o viata cat mai indelungata a sacului de praf – spalati sacul cat mai rar si la temperaturi de maxim 30 grade. 

    • Regulat stergeti praful de pe aspirator iar cu ajutorul unui spray cu aer comprimat suflati praful strans pe paletele si axul ventilatorului. Teava subtire a spray-ului ajunge in toate lucurile greu accesibile pline de praf. Apasati scurt si des pe butonul de eliberare a aerului comprimat pentru o eficienta cat mai mare. NU agitati spray-ul inainte de utilizare.

    • Asigurati-va un stoc de cel putin 4-5 saci de calitate pentru aspiratorul dvs pe pe hotnails.ro  bineinteles

    • In timpul functionarii, trebuie sa va asigurati ca aparatul nu aspira obiecte mici, usoare, ascutite care pot afecta iremediabil functionarea sa la parametrii optimi. Firele de par stranse in jurul axului ventilatorului pot duce la deteriorarea ventilatorului. Opriti imediat aparatul daca se aud zgomote ciudate, altele fata de o functionare normala a aparatului. 

Intretinere Aspiratoare cu Filtru Dreptunghiular – va recomandam sa respectati urmatoarele reguli :

    • Filtrul se scutura dupa FIECARE CLIENTA !  Aceasta operatiune dureaza doar 30 secunde. Filtrele  de acest gen sunt foarte eficiente , se curata rapid insa singura lor problema este ca se infunda foarte usor de unde rezulta scaderea performantelor intregului aspirator / colector de praf. 

    • Atentie ! Filtrele dreptunghice nu se spala, ele se scutura dupa care se pot aspira cu un aspirator normal la putere maxima sau cu ajutorul unui aparat cu aer comprimat puteti indeparta praful de pe ele.

    • Recomandam sa aveti minim 2-3 filtre  pentru a le putea schimba ori de cate ori este nevoie 

    • Regulat stergeti praful de pe aspirator si cu ajutorul unui spray cu aer comprimat suflati praful strans pe paletele si axul ventilatorului. Teava subtire a spray-ului ajunge in toate lucurile greu accesibile pline de praf. Apasati scurt si des pe butonul de eliberare a aerului comprimat pentru o eficienta cat mai mare. Nu agitati spray-ul inainte de utilizare. 

    • In timpul functionarii, trebuie sa va asigurati ca aparatul nu aspira obiecte mici, usoare, ascutite care pot afecta iremediabil functionarea sa la parametrii optimi. Firele de par stranse in jurul axului ventilatorului pot duce la deteriorarea ventilatorului.  Opriti imediat aparatul daca se aud zgomote ciudate, altele fata de o functionare normala a aparatului. 

In concluzie, aveti grija de aparatura dvs indiferent de valoarea ei. De ce sa cheltuiti sume de bani anual pe produse noi cand aveti posibilitatea sa intretineti produsele deja cumparate ? Daca doriti sa achizitionati un aparat nou, este foarte important sa stiti ce performante trebuie sa aiba. Mai multe informatii puteti gasii in tutorialul care va urma referitor la alegerea unui aspirator / colector praf unghii corect.

In speranta ca acest articol a fost util, puteti da share si altor colege, va dorim spor la treaba si nu uitati ca pe hotnails.ro  gasiti tot ce aveti nevoie pentru intretinerea unghiilor – mai ales oje ultra pigmentate, geluri colorate, lampi led, freze, aspiratoare/ colectoare praf unghii, pile profesionale, sclipici senzatie 3 colectii de culori si multe alte nebunii, la preturi cu mult bun simt. 


Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs
Adresa: B-dul Vrancei 43, Voluntari
Telefon: 0727 549 529
Email: office@hotnails.ro