Transport gratuit pentru comenzi peste 250 lei
TRANSPORT GRATUIT - comenzi peste 250 lei
HotNails
Meniu
Acest site este in proces de mentenanta. Putem onora doar comenzi telefonice. Multumim pentru intelegere

Cum aleg o freza / pila electrica unghii ? Care sunt diferentele ?

Freza unghii / Pila electrica unghii - Ghid util pentru alegerea frezei electrice care ti se potriveste.

           Cateva sfaturi pentru alegerea frezei pentru unghii , de ce aspecte trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti o freza unghii .

Fie ca sunteti o manichiurista la inceput de drum ori o manichiurista profesionista, HotNails va poate ajuta sa intelegeti ce fel de freza pentru unghii aveti nevoie.

           Haideti sa povestim un pic despre freze.

           Cautati, cereti sfaturi si analizati o gramada de freze unghii disponibile pe google.  In principiu, toate deservesc aceluias scop : pilesc unghiile. Diferenta dintre ele tine de calitate si de “doar” cateva sute de lei.

RETINETI ! Cel mai important lucru de care trebuie sa tineti cont in alegerea unei freze unghii este MANDRINA, restul detaliilor sunt importante dar nu cele mai importante.

Stiati ca in piata sunt 2 tipuri de mandrine ? Mandrine cu micromotor capsulat si mandrine cu micromotor traditional / pe carbuni. Arata aproximativ la fel insa sunt diferite.

           HotNails.ro va explica diferentele dintre cele 2 tipuri de MANDRINE :

  

Mandrinele cu micromotor capsulat au o durata de viata cuprinsa intre 6 – 12 luni pe cand mandrinele cu micromotor traditional rezista de la 1 an in sus, tine foarte mult de gradul de utilizare si de cum intretineti freza unghii electrica. Aici  aveti disponibil un Tutorial despre cum sa intretineti freza electrica pentru unghii.  Micromotorul capsulat este mai ieftin si mai usor insa nu face fata conditiilor de utilizare profesionala. Fantele mandrinelor sunt foarte importante.  Fantele mandrinelor cu micromotor traditional sunt mai mari , racesc mai usor micromotorul la utilizari intensive. Fantele mandrinelor cu micromotor capsulat sunt mai inguste si mai predispuse la infundarea lor cu praf . Acest lucru duce la supraincingerea micromotorului capsulat pana la deteriorarea mandrinei.

 

Viteza de rotatie a mandrinei se masoara in Rotatii Pe Minut sau RPM. Mandrinele au o viteza de la 0 la maxim 50 000 RPM. De regula frezele praf unghii se utilizeaza la 4 praguri: 20 000 RPM,  25 000 RPM, 30 000 RPM si 35 000 RPM. Cu cat viteza de rotatie a capatului de freza este mai mare cu atat creste riscul de a incinge / strica unghia. De regula, doar manichiuristele cu experienta se incumeta sa utilizeze viteza mandrinei la 35 000 RPM.  Recomandam ca manichiuristele incepatoare sa utilizeze mandrina la viteze mici pentru a evita accidentele. Exista si capete freza unghii de diferite granulatii ( 5 mai exact) de la extra fin la extra dur. Atunci cand se combina  Bituri freza extra dur cu Viteza maxima de 35 000 RPM pe unghie , trebuie efectuata aceasta operatiune cu foarte mare atentie pentru ca riscul de arsura sau deteriorare a unghiei este cel mai crescut. Daca achizitionati o freza unghii cu 20 000 RPM nu inseamna ca ati luat un aparat de calitate slaba. Cand sunteti la inceput de drum in ale manichiurei, pana “va dati mana” este bine sa utilizati pila electrica unghii la viteze mici. Cresteti treptat viteza mandrinei o data cu experienta acumulata.

 

Puterea aparatului se masoara in wati = W. Mandrinele sunt alimentate cu puteri de la 10 W pana la 65 W. De obicei o mandrina cu putere mare este preferata de cele mai multe manichiuriste pentru ca le asigura un spor de viteza mandrinelor.

 

Cand alegeti o freza pentru unghii trebuie sa tineti cont de acesti 3 factori : Tipul mandrinei, Viteza de rotatie si Puterea aparatului.

Pe HotNails.ro veti putea alege dintr-o gama variata de freze – peste 50 modele pe stoc

     Intreaga oferta a frezelor unghii  Hotnails o veti descoperi dand click     aici     .

     O scurta prezentare a frezelor disponibile pe HotNails.ro


Mandrina Traditionala / Micromotor Carbuni

35 000 RPM

50 000 RPM

45 W

Freza HN423  

 

Freza HN419

 

65 W

Freza HN401

Freza HN418

sau


Mandrina

Micromotor Capsulat

20 000 RPM

25 000 RPM

30 000 RPM

35 000 RPM

10 W

Freza HN408

 

 

 

20 W

 

Freza HN406

 

 

21 W

 

Freza HN409

 

 

24 W

 

 

Freza HN417

 

35 W

 

 

 

Freza HN410

65 W

 

 

 

Freza HN411  

Freza HN421  

Freza HN420 

Freza HN404

     Peste 80% din totalul pilelor electrice comercializate de HotNails.ro sunt Profesionale, restul sunt destinate pentru utilizare Hobby sau pentru manichiuriste incepatoare. 

     Daca aveti nevoie de suport in alegerea unui model de pila / freza electrica unghii ,  va stam la dispozitie cu placere si va rugam sa ne apelati la numarul de telefon 0727 549 529

     Toate comenzile peste 100 lei primesc un cadou.


Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs
Adresa: B-dul Vrancei 43, Voluntari
Telefon: 0727 549 529
Email: office@hotnails.ro